вторник, 07.07.2015:
Изградете ја вашата кариера по ваш терк! Огласи за работа! Слободни работни места! Барам работа!Барам работа
Изградете ја вашата кариера по ваш терк! Огласи за работа! Слободни работни места! Нудам работа!Нудам работа
Изградете ја вашата кариера по ваш терк! Огласи за работа! Слободни работни места! Нудам работа!Бизнис вести
Можности за студирање - Прегледај ги можностите за школувањеШколување
Најава и регистрација:
Брзо пребарување:
Кариера.мк - Огласи за работа - Нудам работа - Oбјавете оглас за слободно работно место!

Кариера.мк › Постави оглас за вработување:

Објавете оглас за слободно работно место:
Поставете БЕСПЛАТЕН оглас за вработување, или доколку сакате вашиот оглас за работа да е секогаш видлив на ударно место и на секоја страна притиснете на копчето подолу и поставете: СПОНЗОРИРАН ОГЛАС

БЕСПЛАТЕН ОГЛАС - Пополнете го формуларот:
Работодавач *:

Не го прикажувај мојот назив во огласот
Краток опис на огласот *:
Детален опис на огласот *:
Тип на вработување (постојано/времено):
Валиден (денови):
 
Внимание: Максимален број на прикажување на огласот е 45 дена!
Договор на време (месеци):
 
Плата:
 
Број на слободни работни места:
 
Со назнака:
Индустрија на работно место:
Работна позиција:
За реон:
 
 
УРЛ до огласот:
e-mail за контакт во врска со огласот:
 
Веб сајт на огласувачот:
Линк за контакт со огласувачот:
Линк до google мапа за локацијата на огласувачот:
e-mail на компанијата *:
 
Испрати порака
Телефон за контакт со огласувачот:

Код за идентификација:
Воведете го кодот за идентификација:
 

Брзи линкови:
 • Почетна
 • Профили
 • Постави CV
 • Постави Оглас
 • За нас
 • Маркетинг
 • Контакт
 • Центар за кариера:
 • Изработка на CV
 • Изработка на мотивационо писмо
 • Подготовка за интервју
 • Бизнис академија
 •  
  следете не на:

  ©2012 - www.kariera.mk, сите права се задржани